Ajánlatkérés

Gyakran ismételt kérdések

Igen, természetesen lehetséges plusz térítés ellenében Felügyelet ára 1500ft/óra
Sajnos nincsen, minden játékot mi szállítunk és telepítünk a helyszínen. Hogy minden járték megfelelő helyen és célszerűen legyen telepítve.
A másnap reggeli összeszedés 5.000 ft felárral jár. Itt viszont tudni kell, hogy arra a napra ki lesz adva az a légvár, tehát reggel 8 órakor össze kell szednünk a légvárat. Ennek tudatában döntsünk ez a lehetőség mellett.
Sajnos nem a légvárak működéséhez áram szükséges. A kompresszor folyamatos működése biztosítja a légvárban a levegőt. Ezért a balesetveszély elkerülése érdekében esőben nem telepítjük a lefoglalt légvárakat! Kivételt képeznek azok, akik fedett helyet tudnak biztosítani az üzemeltetéshez
Éjszaka, ki kell húzni a játékot és letakarni a pára és az eső miatt. Több napos bérlés esetén reggel érdemes használat előtt fél órával bekapcsolni a kompresszor és felfújni a légvárat hogy kiszáradjon a pára.
A legfontosabb teendő a kompresszort ki kell kapcsolni és fedett helyre kell vinni. A játékot, félbe kell hajtani, vagy az otthagyott takaró ponyvával letakarni. Ha már nem esik az eső, újra be lehet kapcsolni a kompresszort, ami pár perc alatt ismét felfújja a légvárat. Annak függvényében, hogy mennyi eső volt, előfordulhat, hogy a légvár „buborékozik”, ilyenkor várjunk egy kis időt, amíg leszárad, vagy száraz törölközővel ki lehet törölni a vizet, és csak utána engedjük be a gyerekeket. A vizes légvár csúszik, balesetveszélyes!
Egyértelműen TILOS vizezni a légvárat. A vizes légvár nagyon csúszik, akár az ugráló részben, akár a csúszdán nagyon nagyon balesetveszélyes! Illetve a légvárat mindig szárazon kell elcsomagolni, és ha vizes akkor telephelyünkön még egyszer fel kell állítani a játékot. Aminek költsége további 10.000ft!
Aznap reggeli lemondás, vagy még gépjárművünk elindulásáig, természetesen nem kell kifizetni.