Ajánlatkérés

A Király

A Légvár Király azért jött létre, hogy légvárakat és egyéb játékokat biztosítson Önnek, és segítsen rendezvénye színvonalának emelésében, illetve önfeledt szórakozást nyújtson kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az általunk bérelhető légvárak, óriáscsúszdák és ugrálóvárak segítségével mosolyt csalhat minden gyermek és szülő arcára is.

Ha rendezvényét Ön is különlegessé szeretné tenni, forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk megvalósítani elképzeléseit. Garantáljuk a minőséget, a jó hangulatot! A légvár megrendelése után a helyszínen felmérjük a bérelt ugrálóvár legoptimálisabb elhelyezését.

Ha az időjárás nem engedi a már leegyeztetett kültéri rendezvény megrendezését, és nem áll rendelkezésre más beltéri helyszín, a légvárbérlést egy másik időpontra is át tudjuk tenni. Igény esetén, arcfestést is tudunk biztosítani légvár mellé a gyerkőcöknek! Bőrbarát arcfestékekkel dolgozunk, a kis vendégek külön katalógusból választhatják ki az izgalmas motívumokat. 


TÜV tanúsítvány

Az összes játékunk rendelkezik TÜV vizsgával

Extra minőség

Minőségi angol ponyvából készül

Terhelhetőség

Tényleg rá mehet annyi gyerek amennyi a játék mellé van írva

Tapasztalat

Több mint 8 éves tapasztalat

Elérhetőség

Minden játékot a helyszínre szállítunk és telepítünk

Öröm

Szívből végezzük a munkánkat

Rólunk mondták

Szilvia

Szilvia

Sopron

Nagyon korrektek,kedvesek,rugalmasak😊 gyönyörű tiszta újszerű nem agyonhasznált ugrálóvarát adnak bérbe! Szívből ajánlom őket😊 Köszönjük❤

Lajos

Lajos

Csorna

Már két alkalommal béreltünk ugrálóvárat a kisfiam szülinapi bulijàra, nagyon meg voltunk elégedve mind a várral, mind a kiszolgálással

Mari

Mari

Kapuvár

Egy családi/baráti gyerekes összejövetelek elengedhetetlen kelléke a légvár. Nálunk már évek óta teszi boldoggá a gyerekeket szülinapozáskor.